Kip Kebab Broodjes

Chicken kebab sandwiches

In this recipe

Products In This Recipe & Deals up to 25% Discount

Recipe

Enjoy tasteful chicken kebab sandwiches! Marinate and bake the chicken with the spice club herb mix. Cover with feta, tomato and yoghurt sauce for a wonderful weekday meal.

ingredients

4 people

preparation

Step 1: Marinate the chicken with The Spice Club herbal mix

  • Meng de kippendijreepjes met de volgende kruiden van The Spice Club: komijn, zwarte peper, paprikapoeder, cayennepeper, koriander, oregano en knoflookpoeder.
  • Zorg ervoor dat de kruiden gelijkmatig over de kip zijn verdeeld en laat de kip even marineren.

Step 2: Heat the oven

  • Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Step 3: Prepare the vegetables and herbs

  • Snijd de ui in halve ringen.
  • Verkruimel de feta.
  • Snijd de tomaat in blokjes.
  • Pers de knoflook of snijd deze fijn.

Step 4: Bake the marinated chicken

  • Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Bak de gemarineerde kipdijreepjes in 6-8 minuten gaar.

Step 5: Make the dressings

  • Meng in een kleine kom de overige ui met rodewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout.
  • Meng in een andere kom de Griekse yoghurt met knoflook en peterselie. Voeg peper en zout naar smaak toe.

Step 6: Heat the Mini Turkish bread

  • Bak het mini Turks broodje 5-8 minuten in de oven.

Step 7: Serve the chicken kebab sandwiches

  • Verdeel het warme mini Turks brood over de borden en snijd het open.
  • Beleg de broodjes met de gebakken kip kebab.
  • Garneer met de yoghurt-knoflooksaus, verkruimelde feta, tomaat, ui en ijsbergsla.

The Kitchen Essentials Set