Romige Tonijn Peper Pasta (cacio e pepe)

Cremige Thunfisch-Pfeffer-Paste (Cacio e Pepe)

Top -Angebote

Vorübergehend steigende Rabatte auf beliebte Pakete!

➔ Nutzen Sie jetzt den Vorteil

Rezept

Snelle en romige tonijnpasta met Pecorino, zwarte peper en The Spice Club Seafood Lover mix. Een eenvoudige twist op cacio e pepe – binnen 20 minuten klaar!

zutaten

4 Personen

  • 1 el zwarte peperkorrels
  • 125 g Pecorino Romano, fijn geraspt
  • 4 tl The Spice Club Seafood Lover mix
  • 200 g spaghetti
  • 1–2 blikjes tonijn (200 g per stuk), uitgelekt

vorbereitung

Stap 1 – Pasta koken
Breng een grote pan water aan de kook. Kook de spaghetti beetgaar volgens de verpakking. Bewaar een kopje kookvocht en giet de rest af.

Stap 2 – Peper en sausbasis
Rooster de peperkorrels kort in een droge pan tot ze geuren. Plet grof in een vijzel. Doe ze terug in de pan en voeg een flinke scheut van het kookvocht toe. Roer de Seafood Lover mix erdoor.

Stap 3 – Romige saus maken
Zet het vuur laag. Voeg de spaghetti, tonijn en geraspte Pecorino toe aan de pan. Roer stevig door en voeg beetje bij beetje kookvocht toe tot er een romige saus ontstaat die de pasta bedekt.

Stap 4 – Serveren
Verdeel over diepe borden en bestrooi eventueel met extra Pecorino en zwarte peper.

Informationen zum Thema Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, weil wir 100 % reine Zutaten anbieten möchten, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Ihre Gerichte salzen möchten, können Sie das natürlich tun. Mit unseren Mischungen können Sie Ihre Salzaufnahme je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben steuern.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie uns eine E-Mail an info@thespiceclub.nl