Snelle pasta bolognese

Schnelle Pasta Bolognese

Top -Angebote

Vorübergehend steigende Rabatte auf beliebte Pakete!

➔ Nutzen Sie jetzt den Vorteil

Rezept

1. Kook de pasta:

Breng een grote pan water aan de kook en kook de pasta volgens de verpakking al dente. Giet af en bewaar eventueel een kopje kookvocht.

2. Bak de saus:

Verhit een grote koekenpan of hapjespan. Bak het gehakt op middelhoog vuur rul in ca. 5 minuten. Voeg de ui en wortel toe en bak 4–5 minuten mee tot ze zacht zijn.

3. Voeg kruiden en saus toe:

Roer de The Spice Club Pasta Perfection mix erdoor, gevolgd door de tomatensaus. Laat 5 minuten zachtjes pruttelen.

4. Maak het romig:

Voeg de kookroom toe en roer door. Laat nog 2–3 minuten sudderen. Voeg eventueel een beetje pastawater toe als de saus te dik is.

5. Serveer:

Schep de pasta door de saus of serveer apart. Garneer eventueel met Parmezaan of verse basilicum.

Tip: Geen gehakt in huis? Deze saus is ook heerlijk met linzen of vegetarisch rulgehakt!

zutaten

4 Personen

  • 450 g rundergehakt (min. 20% vet)
  • 1 grote ui, fijngesneden
  • 2 wortels, geschild en fijngehakt
  • 4 el The Spice Club Pasta Perfection mix
  • 400 ml tomatensaus (ongekruid of gezeefd)
  • 450 g pasta (zoals spaghetti, fusilli of penne)
  • 200 ml kookroom (light of vol, naar voorkeur)
  • Optioneel: geraspte Parmezaanse kaas en verse basilicum voor erbij

vorbereitung

Een snelle variant van de klassieke Bolognese – ideaal voor drukke doordeweekse dagen. Kruidig, romig en binnen 30 minuten op tafel!

Informationen zum Thema Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, weil wir 100 % reine Zutaten anbieten möchten, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Ihre Gerichte salzen möchten, können Sie das natürlich tun. Mit unseren Mischungen können Sie Ihre Salzaufnahme je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben steuern.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie uns eine E-Mail an info@thespiceclub.nl