Spaghetti met Gehaktballetjes

Spaghetti mit Fleischbällchen

Top -Angebote

Vorübergehend steigende Rabatte auf beliebte Pakete!

➔ Nutzen Sie jetzt den Vorteil

Rezept

Geniet van de klassieke smaak van Spaghetti met Gehaktballetjes in een rijke, zelfgemaakte tomatensaus. Deze gehaktballetjes zijn heerlijk sappig en vol van smaak dankzij de, Italiaanse kruiden en The Spice Club Pasta Perfection-kruidenmix. Serveer met versgeraspte Parmezaanse kaas voor een authentiek Italiaanse maaltijd die het hele gezin zal waarderen.

zutaten

4 Personen

Für die Soße:

  • 3 Dosen gewürfelte Tomaten à 400 g
  • 2 Esslöffel The Spice Club Pasta Perfection Mix
  • 3 große Zwiebeln, gehackt
  • 100 g ungesalzene Butter oder Olivenöl

Für die Fleischbällchen:

  • 600 g Hackfleisch (80/20)
  • 2 Eier
  • 150g Semmelbrösel
  • 2 Teelöffel The Spice Club Pasta Perfection Mix
  • 100 g frisch geriebener Parmesankäse, plus etwas mehr zum Servieren
  • 4 Knoblauchzehen, gehackt
  • Salz und Pfeffer nach Geschmack (optional)

Für die Spaghetti:

  • 350 g Spaghetti, nach Packungsanleitung gekocht

vorbereitung

  1. Maak de saus: Voeg de boter (of olijfolie), tomatensaus, gehalveerde uien, the spice club pasta perfection toe aan een grote sauspan. Breng op middelhoog vuur aan de kook, zet het vuur dan laag en laat de saus 45 minuten tot 1 uur sudderen.
  2. Bereid het gehaktballetjesmengsel: Meng in een grote kom het rundergehakt, eieren, broodkruimels, The Spice Club Pasta Perfection Mix, Parmezaanse kaas, knoflook, zout en peper. Meng voorzichtig met je handen tot alles goed is gecombineerd.
  3. Vorm de gehaktballetjes: Maak gehaktballetjes van ongeveer 3-4 cm doorsnee. Plaats ze op een bord of bakplaat.
  4. Kook de gehaktballetjes: Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur met een scheutje olijfolie. Bak de gehaktballetjes in porties, ongeveer 5-7 minuten aan elke kant, tot ze goudbruin zijn. Voeg de gehaktballetjes vervolgens toe aan de tomatensaus en laat ze nog eens 15-20 minuten zachtjes sudderen in de saus, zodat de smaken goed mengen.
  5. Kook de spaghetti: Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
  6. Serveer de spaghetti: Leg de gekookte spaghetti op borden, schep er een flinke portie saus en gehaktballetjes overheen en bestrooi met extra versgeraspte Parmezaanse kaas.

Informationen zum Thema Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, weil wir 100 % reine Zutaten anbieten möchten, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Ihre Gerichte salzen möchten, können Sie das natürlich tun. Mit unseren Mischungen können Sie Ihre Salzaufnahme je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben steuern.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie uns eine E-Mail an info@thespiceclub.nl