Probeer deze makkelijke en smaakvolle zalmkommen met bruine rijst, komkommer, avocado en kimchi, overgoten met een heerlijke tahindressing en afgemaakt met The Spice Club Vis-kruiden!
ingredienten
4 Personen
200gr bruine rijst (volgens de instructies op de verpakking gekookt)
Begin met het koken van 1 kopje bruine rijst volgens de instructies op de verpakking.
STAP 2: Maak de Tahin Dressing
In een kom meng je 2 eetlepels tahin, 2 eetlepels honing, sap van 1 limoen, 1 eetlepel sojasaus en 2 eetlepels Griekse yoghurt. Roer goed tot een gladde dressing ontstaat.
STAP 3: Bak de Zalm
Breng 4 zalmmoten op smaak met 2 theelepels The Spice Club Vis-kruiden.
Verhit een pan op middelhoog vuur en bak de zalmmoten ongeveer 4-5 minuten aan elke kant, of tot ze gaar zijn.
STAP 4: Bereid de Kommen
Snijd 1 komkommer en 1 avocado in dunne plakjes.
Verdeel, zodra de rijst gaar is, deze over vier kommen.
Voeg in elke kom een gelijke hoeveelheid gesneden komkommer, kimchi en avocado toe.
STAP 5: Monteer de Zalmmallen
Leg een gebakken zalmmoot bovenop elke kom.
STAP 6: Voeg de Tahindressing Toe
Druppel de tahin-dressing over elke kom voor extra smaak.
STAP 7: Garneer en Geniet!
Garneer elke kom met The Spice Club Topping voor extra crunch en smaak.
Nieuwe mixen
Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.